Dilberay (Turkse Film)

Dilberay Turkse Film

Biografie / drama

          

Er zijn onvoldoende stemmen om een gemiddelde waardering te kunnen tonen.

Dilber Baguc immigreerde op 9-jarige leeftijd met haar familie van Maraş naar Düzce. Zij kon haar jeugd niet leven en kwam regelmatig in aanraking met geweld. Dilber werd voor geld uitgehuwelijkt door haar vader en werd mishandeld door haar echtgenoot. Met drie kinderen uit twee huwelijken vlucht ze stiekem weg van haar familie, naar Ankara. Ze wordt hier geliefd door barak turkoois te zingen bij Trt Radio’s, maar moet ’s nachts optreden om haar geld te verdienen. Op een van deze zware nachten, vindt ze de liefde die ze zoekt: Ibrahim. Zal ze voor de eerste keer in haar leven echt gelukkig zijn?
Bij Vue vanaf 4 augustus 2022
Speelduur 129 minuten
Gesproken taal Turks
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Deze film is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. De leeftijdsgrens van 16+ is wettelijk bepaald, het is verboden om naar een film te gaan met deze keuring als je onder de 16 jaar bent. Je moet je kunnen legitimeren als het personeel hier om vraagt.
Regisseur HAKAN KIRVAVAÇ
Cast BÜŞRA PEKİN, AYBERK PEKCAN, NURSEL KÖSE, ZELİHA KENDİRCİ, DENİZ HAMZAOĞLU, SELEN UÇER, DENİZ ERDOĞAN, ESRA ERGÜN, BURAK ZEYERALP, DOĞUKAN GÜNGÖR
Met wie wil jij naar deze film?
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien