Django Unchained - 10 Year Anniversary (Vue Classic)

Django Unchained - 10 Year Anniversary Vue Classic

western / drama

          

26 stemmen van Vue bezoekers

Deze film is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. De leeftijdgrens van 16+ is wettelijk bepaald, het is verboden om naar een film te gaan met deze keuring als je onder de 16 jaar bent. Je moet je kunnen legitimeren als het personeel hier om vraagt.
Ter ere van het 10-jarig bestaan van Django Unchained brengt Vue deze Tarantino-klassieker eenmalig terug in de bioscoop!

Jackson, Mississippi. Het is de 19de eeuw en slavenhandel is volop aan de gang in Amerika. Twee geliefden, Django en Broomhilda, worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren.

Terwijl Broomhilda haar nieuwe situatie leefbaar probeert te maken wordt Django ondertussen bevrijd door een eigenaardige premiejager, genaamd Dr. King Schultz. Deze ziet wel potentie in Django en besluit hem onder zijn vleugels te nemen en hem de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Schultz belooft Django vrij te laten zodra de moordlustige Brittle Brothers gevangen zijn, levend of dood.

Bekijk het volledige aanbod voor meer van jouw favoriete klassiekers!

Bij Vue vanaf 25 december 2012
Speelduur 165 minuten
Gesproken taal Engels
Audiodescriptie Nee
Ondertiteling voor doven Nee
Regisseur Quentin Tarantino
Cast Quentin Tarantino, Christoph Waltz, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Kerry Washington, Don Johnson, Walton Goggins, Jonah Hill
Delen
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien