Firestarter

Firestarter

horror / drama

          

41 stemmen van Vue bezoekers

Deze film is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. De leeftijdgrens van 16+ is wettelijk bepaald, het is verboden om naar een film te gaan met deze keuring als je onder de 16 jaar bent. Je moet je kunnen legitimeren als het personeel hier om vraagt.
In deze spannende thriller probeert een meisje met bijzondere pyrokinetische gaven haar familie en zichzelf te beschermen tegen sinistere krachten. Al meer dan tien jaar zijn ouders Andy en Vicky op de vlucht om hun dochter Charlie uit handen te houden van een duistere overheidsinstantie, die met Charlie’s verbazingwekkende gave om vuur te maken een massavernietigingswapen wil creëren.

Andy heeft Charlie geleerd hoe ze haar kracht, die wordt uitgelokt door woede of pijn, onschadelijk kan maken. Maar als Charlie elf jaar is, vind ze het steeds moeilijker haar gave te beheersen. Nadat een incident de locatie van de familie onthult, wordt een mysterieuze agent ingezet om de familie op te sporen en Charlie voor eens en altijd in handen te krijgen. Maar Charlie heeft andere plannen.
Bij Vue vanaf 12 mei
Speelduur 95 minuten
Gesproken taal Engels
Audiodescriptie Nee
Ondertiteling voor doven Nee
Regisseur Keith Thomas
Cast Zac Efron, Gloria Reuben, Sydney Lemmon, Ryan Kiera Armstrong
Delen
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien