Friends 25: The One With The Anniversary Vue TV
Friends 25: The One With The Anniversary (Vue TV)

Friends 25: The One With The Anniversary Vue TV

komedie

          

407 stemmen van Vue bezoekers

Update: De voorstellingen bevatten helaas niet de eerder genoemde exclusieve beelden en interviews. Hiervoor wordt elke bezoeker gecompenseerd. Check onze Facebookpagina voor een statement hierover.

I’ll be there for you…

Het is 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden. Om dit te vieren brengt Vue de iconische afleveringen het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K.

Het evenement herenigt fans met hun oude BFF's – broer en zus Ross en Monica Geller (David Schwimmer en Courteney Cox) en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston) - om enkele van hun grappigste momenten samen opnieuw te beleven.

De serie was 10 seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s® en een Golden Globe®. In 25 jaar is Friends veranderd in een cultureel fenomeen en heeft de serie een grote schare trouwe fans opgebouwd. Friends is bedacht door David Crane en Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Bright via Bright/Kauffman/Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.
Bij Vue vanaf 20 oktober 2019
Speelduur 200 minuten
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Regisseur Marta Kauffman
Cast David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc
Met wie wil jij naar deze film?
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien