George Michael Freedom Uncut (Vue Music)

George Michael Freedom Uncut Vue Music

muziek / documentaire

           

17 stemmen van Vue bezoekers

George Michael Freedom Uncut neemt je mee in de belangrijkste periode in het leven van de overleden Grammy-winnaar. Volg de aanloop naar het veelgeprezen album 'Listen Without Prejudice Vol. 1', de juridische strijd die hij aanging met zijn platenmaatschappij en een persoonlijk verhaal over de dood van zijn eerste liefde, Anselmo Feleppa. Deze documentaire, die is opgenomen voor zijn vroegtijdige dood, wordt verteld door de zanger zelf en is hiermee zijn laatste werk.

De film bevat niet-eerder vertoonde materialen uit het privé-archief van George Michael. Hij vertelt over waarom hij uit de schijnwerpers stapte en blikt terug op zijn sterrenstatus. De film onthult hoe de zanger een van de meest invloedrijke muzikanten aller tijden werd, hoe hij voor andere artiesten vocht door de standaard muziekcontracten te bekritiseren en hoe hij de regels van de muziekindustrie voorgoed herschreef.

Daarnaast bevat de film interviews met een aantal van Michael's meest bekende vrienden en muzieklegendes, waaronder Stevie Wonder, Elton John, Mark Ronson, Mary J. Blige en Liam Gallagher.
Bij Vue vanaf 22 juni
Speelduur 120 minuten
Gesproken taal Engels
Audiodescriptie Nee
Ondertiteling voor doven Nee
Regisseur George Michael, David Austin
Cast George Michael, Elton John, Ricky Gervais, Stevie Wonder, Nile Rodgers, James Corden
Delen
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien