Gold (Movie Pass Exclusive)

Regisseur:
Stephen Gaghan

Genre:
Avontuur / Drama / Thriller

Filmduur:
120 minuten

Release:
16 maart 2017

Cast:
Matthew McConaughey, Édgar Ramírez, Corey Stoll, Bryce Dallas Howard, Rachael Taylor

Kom je ook naar de Movie Pass Exclusive met de film Gold? Deze exclusieve voorpremière is te zien op woensdag 1 maart om 20.00 uur. Meer dan twee weken vóór de releasedatum! Deze voorpremière is exclusief voor onze Movie Passers.

Samen = Gezelliger
Daarom kunnen de Movie Passers -binnen dezelfde transactie- een kaartje voor iemand anders erbij kopen.* Neem dus je beste vriend(in) mee!

Let op! Tickets zijn enkel online te koop, niet aan de kassa in de bioscoop.
*Excl. transactiekosten of extra toeslagen.

Synopsis
In dit ongelofelijke, maar waargebeurde verhaal kruipt Oscarwinnaar Matthew McConaughey in de huid van Kenny Wells, een zakenman die dringend een nieuw succes nodig heeft. Samen met avonturier Michael Acosta (Edgar Ramírez) gaat hij op zoek naar goud in de jungle van Indonesië. Na maanden van tegenspoed stuiten de twee hedendaagse goudzoekers op iets wat niemand ooit voor mogelijk had gehouden: de grootste goudader ter wereld. Op slag worden Wells en Acosta de supersterren van Wall Street en kijkt de wereld toe hoe de twee zich wentelen in miljarden, vrouwen en feestjes. Het miraculeuze succesverhaal wekt al snel de argwaan en de jaloezie op van de Wall Street-bonzen, die Wells maar al te graag ten gronde willen richten. Matthew McConaughey (Interstellar, The Wolf of Wall Street), Edgar Ramirez (Joy) en Bryce Dallas Howard (Jurassic World) schitteren in deze meeslepende en soms zelfs hilarische film over een onwaarschijnlijke held. Gold betekent de terugkeer van regisseur Stephen Gaghan (Syriana, Traffic), in deze productie met de makers van The Imitation Game.

Delen:

Kaarten kopen


Deze week Later

prijs voor een 3D film is exclusief 3D of 2D bril

Misschien ook leuk voor jou


Uitschrijven nieuwsbrief