Hotel Artemis (Movie Pass Exclusive)

Hotel Artemis Movie Pass Exclusive

           

26 stemmen van Vue bezoekers

Exclusief, enkel en alleen voor onze Movie Passers, Hotel Artemis in de voorpremière op 12 juni. Dat is twee weken voor release! Ben jij er ook bij om deze spectaculaire actie-thriller als eerste te zien? Let op! Tickets zijn enkel online te koop. Alleen op de dag van vertoning zijn tickets aan de kassa te koop. Excl. transactiekosten of extra toeslagen.


Jean ‘The Nurse’ Thomas (Jodie Foster) is de manager van Hotel Artemis. Een geheim en exclusief ‘members-only’ ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld. Met hulp van assistent Everest (Dave Bautista) verzorgt Jean gewonde huurmoordenaars, bankovervallers, gangsters en andere misdadigers. Binnen de deuren van Hotel Artemis gelden drie regels: géén wapens, géén politie en géén moord. Wanneer in de straten van Los Angeles bloederige rellen losbarsten en de legendarische maffiabaas Orian Franklin (Jeff Goldblum) het gebouw betreedt, staan de verhoudingen tussen de patiënten op scherp. Jean moet een beslissing nemen die de toekomst van haar ziekenhuis én iedereen erbinnen in gevaar brengt. De veiligste plek voor criminelen is de gevaarlijkste geworden…
Bij Vue vanaf
dinsdag 12 juni
Speelduur 93 minuten
Genre actie / thriller
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Deze film is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. De leeftijdsgrens van 16+ is wettelijk bepaald, het is verboden om naar een film te gaan met deze keuring als je onder de 16 jaar bent. Je moet je kunnen legitimeren als het personeel hier om vraagt.

Bekijk als eerste de voorpremière van een nieuwe grote film, speciaal geselecteerd voor onze Movie Passers!

Regisseur Drew Pearce
Cast Jodie Foster, Dave Bautista, Sofia Boutella, Jeff Goldblum, JK Sterlingh Brown, Charlie Day

Met wie wil jij naar deze film?

Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien