Joker

Joker

thriller

          

843 stemmen van Vue bezoekers

Deze film is óók te zien in Dolby Cinema.

Deze film is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. De leeftijdsgrens van 16+ is wettelijk bepaald, het is verboden om naar een film te gaan met deze keuring als je onder de 16 jaar bent. Je moet je kunnen legitimeren als het personeel hier om vraagt.
Joker van regisseur Todd Phillips draait om de iconische aartsvijand en is een origineel op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek is vertoond. Phillips’ rauwe karakterstudie over Arthur Fleck, een rol van Joaquin Phoenix, gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.
Bij Vue vanaf 3 oktober 2019
Speelduur 124 minuten
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Regisseur Todd Phillips
Cast Douglas Hodge, Josh Pais, Leigh Gill, Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Bill Camp, Marc Maron, Shea Whigham
Met wie wil jij naar deze film?
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien