Kler Poolse Film
Kler (Poolse Film)

Kler Poolse Film

          

32 stemmen van Vue bezoekers

Een paar jaar geleden kwam het lot van drie katholieke priesters samen door een tragische gebeurtenis. Hun leven werd op wonderbaarlijke wijze gered. Nu komen de geestelijken elk jaar samen om hun overleving te vieren. De priesteres gingen elk hun eigen pad. De eerste, Lisowski klimt hogerop in het kerkbestuur in een grote stad en droomt over het Vaticaan. De tweede priester, Trybus, is een landelijke pastoor. Dienend op een plek vol armoede bezwijkt hij langzaam aan menselijke zwakheden. Kukula is ook niet erg succesvol en verliest, van de ene op de andere dag, het vertrouwen van zijn parochianen. Spoedig zullen de paden van de geestelijkheid opnieuw kruisen en de gebeurtenissen die zullen plaatsvinden zullen een impact hebben op het leven van elk van hen. Let op: Deze film is Pools gesproken en Engels ondertiteld.
Bij Vue vanaf 12 oktober 2018
Speelduur 127 minuten
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Deze film is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. De leeftijdsgrens van 16+ is wettelijk bepaald, het is verboden om naar een film te gaan met deze keuring als je onder de 16 jaar bent. Je moet je kunnen legitimeren als het personeel hier om vraagt.
Regisseur WOJCIECH SMARZOWSKI
Cast JANUSZ GAJOS, ARKADIUSZ JAKUBIK, JOANNA KULIG, ROBERT WIECKIEWICZ, IZABELA KUNA, KATARZYNA HERMAN, MATEUSZ WIECLAWEK
Met wie wil jij naar deze film?
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien