La Bohème 2020 (Opera)La Bohème 2020 Vue Opera


Vue Cinemas vertoont opera- & balletvoorstellingen live vanuit het Royal Opera House te Londen. Tijdens deze voorstellingen wordt u in de middag ontvangen met een kopje koffie of thee en in de avond ontvang u een heerlijk glas prosecco.
U neemt plaats in een luxe bioscoopstoel, omringd door grandioos geluid en u beleeft de voorstelling levensecht op het grote doek.

Tarieven
Tickets voor de live voorstellingen zijn te koop voor slechts €17,50. Tickets voor de encore voorstellingen zijn te koop voor slechts €15,-.

La Bohème
Puccini's opera gaat over de liefde tussen dichter Rodolfo en naaister Mimi in het negentiende-eeuwse Parijs. Het stuk zit vol prachtige muziek, waaronder lyrische aria's, de feestelijke koren voor de evocatie van kerstavond in het Quartier Latin (akte II) en een schrijnende slotscène die de componist zelf tot tranen toe roerde. De karaktervolle productie van Richard Jones weet de samenkomst tussen komedie, romantiek en tragiek van La Bohème perfect te vangen. Het effect wordt versterkt door de spectaculaire kostuum- en decorontwerpen van Stewart Lain, die op kerstavond zowel de armoede van het zolderhuis van de bohemiens als de grandeur van de Parijse winkelgalerijen zal weten op te reopen. De cast bestaat uit de voornaamste hedendaagse vertolkers van Puccini's bohemien geliefden, aangevuld met voormalige leden van het Jette Parker Young Artists Programme van The Royal Opera.

Vue bezoekers waardering (6 stemmen)

          

Mijn waardering
          


Genre:

opera

Speelduur:

155 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

10 juni 2015

Delen:

     


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien