LIVE: Mayweather vs McGregor (Vue Sports)LIVE: Mayweather vs McGregor Vue SportsIn de nacht van 26 augustus op zondag 27 augustus vertonen Vue Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Hoorn en Kerkrade de clash tussen bokskampioen Floyd Mayweather en UFC-ster Conor McGregor op het grote doek. Het spektakel is ’s nachts vanaf 03:00 uur live te zien. Kaarten voor dit historische sportevenement kosten slechts €7,50,- p.p.

De voorstelling Mayweather vs McGregor (LIVE) bij Vue Eindhoven in de nacht van zaterdag 26 augustus op zondag 27 augustus is komen te vervallen. Onze excuses voor het ongemak. Heb je tickets gekocht voor deze voorstelling? Neem dan contact op met eindhoven@vuecinemas.nl

Historisch sportevenement
Sportliefhebbers over de hele wereld raken er niet over uitgesproken: het gevecht tussen UFC-vechter Conor McGregor en bokser Floyd Mayweather. Twee grote kampioenen, maar in twee totaal verschillende disciplines. Het gevecht wordt gehouden volgens de traditionele boksregels.

Kampioenen
Conor McGregor (28) is de absolute ster van de UFC, de belangrijkste Mixed Martial Arts (MMA)-competitie die wekelijks is te zien op FOX Sports. De Ier is met zijn spectaculaire vechtstijl en provocerende gedrag de grote blikvanger en heeft meerdere UFC-titels op zijn naam staan.

De Amerikaan Floyd Mayweather is meervoudig wereldkampioen boksen en verloor in zijn professionele carrière nog nooit een wedstrijd. Maar liefst 49 keer bleef hij ongeslagen. De inmiddels 40-jarige bokser beëindigde in 2015 zijn carrière, maar trekt speciaal voor uitdager McGregor nog een keer zijn handschoenen aan.

Vue bezoekers waardering (8 stemmen)Acteurs:

Floyd Mayweather, Conor McGregor

Genre:

sport

Bij Vue vanaf:

26 augustus 2017

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien