Misfit 2 (Premiere Night)

 

Misfit 2 Première Night



De MISFIT-squad is terug! Na het succes van MISFIT gaat op 20 september MISFIT 2 in première! Dé highschool comedy met o.a. Djamila, Gio, Niek, Donny Roelvink en Jan Kooijman.

Vanaf 19:00 barst het Misfit feest los en streamen we bij Vue LIVE vanaf de première. Dit is jouw kans om niks te missen van de rode loper en als eerste de film te zien!

Programma MISFIT 2 PREMIERE NIGHT
19:00 - Start programma (interviews met vragen vanuit hele land)
19:05 - Cast op podium
19:10 - Live optredens cast
19:30 - Start film MISFIT 2

Synopsis
Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Vue bezoekers waardering (16 stemmen)

          

Mijn waardering
          


Regisseur:

Erwin van den Eshof

Acteurs:

Donny Roelvink, Jill Schirnhofer, Djamila, Niek Roozen, Jan Kooijman, Gio Latooy, Tinne Oltmans, Jeremy Frieser, Hanwe, Bente Fokkens, Sem van Dijk

Genre:

komedie / jeugd

Speelduur:

81 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

20 september 2019

Delen:

     


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien