Misfit (Girls Night)

 

Misfit Girls NightWin een Meet & Greet met Gio!
Koop nu je kaartje voor de Girls Night met Misfit bij Vue en maak kans op een Meet en Greet met Gio of een heel weekend Tina Festival met 3 vriendinnen.

LIVE: de première avond van Misfit zenden we vanaf 18:50 uur LIVE uit bij de inloop van de Girls Night van Vue Alkmaar, Apeldoorn, Den Bosch, Deventer, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Kerkrade en Vlaardingen.

Programma MISFIT PREMIERE NIGHT
18:50 - Start livestream vanaf première locatie
19:00 - Start programma met o.a. interviews
19:05 - Cast op podium
19:10 - Optredens 4U & Djamila
19:20 - Start film

Misfit is een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP squad, de drie populairste meisjes van de school, als “Misfit”, een buitenbeentje, wordt bestempeld. Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?

Vue bezoekers waardering (7 stemmen)Regisseur:

Erwin van den Eshof

Acteurs:

Donny Roelvink, Djamila, Gio Latooy, Jill Schirnhofer, Niek Roozen, Bente Fokkens

Genre:

komedie

Speelduur:

86 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

27 september 2017

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien