Moving Mountains

Moving Mountains

          

Er zijn onvoldoende stemmen om een gemiddelde waardering te kunnen tonen.

Johnny is een markante persoonlijkheid, gehuld in jovialiteit. Het leven is echter niet altijd vriendelijk voor hem geweest. De wens om de onbetreden hoekjes van zijn persoonlijkheid te bewandelen, leidt tot een nachtelijk visioen. Johnny voelt zich onmiddellijk door zijn eigen droom uitgedaagd om zijn grenzen te verleggen en de onverwerkte pijn van het verlies van zijn moeder onder ogen te komen. Als Soufiane Elazizi hem vervolgens tot diep in de kern raakt tijdens een interview met Humberto Tan, komt de verbinder in Johnny in actie en krijgt de droom een ultieme lading, een gezamenlijke missie.

Souf heeft de zeldzame neurologische ziekte, SCA-Type 2, maar verzet ondanks alles dagelijks bergen voor anderen. Johnny is daarom vastberaden om Uhuru Peak uit naam van Souf te bereiken en in Afrika de glimlach van Souf te laten stralen. Als paden kruisen en leven en dood wederom zo nauw verbonden blijken. Volg Johnny in de aanloop naar en tijdens de tocht van zijn leven, waarbij vertrouwen, humor en kameraadschap zorgen voor de benodigde dosis doorzettingsvermogen. Het verhaal wat begon met een droom en eindigt met een missie.

Alle opbrengsten en/of donaties gaan volledig naar het Moving Mountains schoolproject in Oltepes, Tanzania. Together we can move mountains.
Bij Vue vanaf
maandag 29 november
Genre documentaire
Gesproken taal Nederlands
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee

Met wie wil jij naar deze film?

Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien