Penoza: The Final Chapter (Premiere Night)

 

Penoza: The Final Chapter Première NightSpeciaal voor de trouwe fans organiseert Vue een Premiere Night met Penoza: The Final Chapter. Je ziet de film 10 dagen voor release en er zal een speciale livestream zijn vanaf de rode loper met al je favoriete acteurs!

De film zal rond 19:30 starten (na de livestream)

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Vue bezoekers waardering (35 stemmen)

          

Mijn waardering
          


Regisseur:

Diederik van Rooijen

Acteurs:

Medina Schuurman, Jacqueline Blom, Peter Blok, Maarten Heijmans, Charlie Chan Dagelet, Monic Hendrickx, Stijn Taverne, Sigrid ten Napel, Niels Gomperts, Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins, Raymond Thiry, Gustav Borremans, Loek Peters

Genre:

drama / thriller / misdaad

Speelduur:

116 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

18 november 2019

Delen:

     


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien