Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge (Blockbuster Night)Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge Blockbuster NightHet nieuwe epische avontuur van Jack Sparrow zie je als eerste tijdens de Blockbuster Night. Op het grote scherm met het beste geluid èn een vette hap op schoot!

Als Movie Passer betaal je slechts €5,- voor dit event.

Speciaal in Hilversum en Eindhoven vertonen we deze knaller in Dolby Cinema zonder dat je toeslag hoeft te betalen! Mis dit niet!

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Deze film is óók te zien in Dolby Cinema.

Vue bezoekers waardering (22 stemmen)Regisseur:

Espen Sandberg

Acteurs:

Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush, Kevin McNally, Kaya Scodelario

Genre:

Actie / Avontuur / Komedie

Bij Vue vanaf:

25 mei 2017

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien