Rammstein: Paris (Music)

Rammstein: Paris Vue Music

           

16 stemmen van Vue bezoekers

Deze film is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. De leeftijdgrens van 16+ is wettelijk bepaald, het is verboden om naar een film te gaan met deze keuring als je onder de 16 jaar bent. Je moet je kunnen legitimeren als het personeel hier om vraagt.
Rammstein: Paris is een spectaculaire verfilming van het Rammstein concert in Parijs. De concertfilm is geregisseerd door Jonas Åkerlund.

Deze unieke concertfilm van het Rammstein Paris concert uit 2012 is geregisseerd door Jonas Åkerlund (Black Dog Films). Zijn unieke visie en aanpak zorgen ervoor dat de typische Rammstein sfeer van het concert ook te beleven is in de bioscoop. Bovendien zijn de speciale effecten op het grote doek sensationeel. De track list bestaat o.a. uit bekende nummers zoals: Sonne, Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen en Keine Lust.

Bij Vue Alkmaar, Eindhoven, Hoorn, Hoogeveen en Kerkrade is deze concertfilm te ervaren met overweldigend Dolby Atmos geluid: Sluit je ogen en ervaar het 3D geluid van dit concert. Je hoort het publiek om je heen, vervolgens begint de gitarist voorin op het podium met een solo. Je opent je ogen: was je al die tijd in de bioscoop?

LET OP: Deze film is strikt voor 16 jaar en ouder, het is volgens de wet niet toegestaan jongeren onder de 16 jaar toegang te geven tot deze film. In de bioscoop kan naar legitimatie gevraagd worden. Kijk voor meer informatie op www.kijkwijzer.nl
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Delen
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien