Rammstein: Paris (Music)

 

Rammstein: Paris Vue MusicRammstein: Paris is een spectaculaire verfilming van het Rammstein concert in Parijs. De concertfilm is geregisseerd door Jonas Åkerlund.

Deze unieke concertfilm van het Rammstein Paris concert uit 2012 is geregisseerd door Jonas Åkerlund (Black Dog Films). Zijn unieke visie en aanpak zorgen ervoor dat de typische Rammstein sfeer van het concert ook te beleven is in de bioscoop. Bovendien zijn de speciale effecten op het grote doek sensationeel. De track list bestaat o.a. uit bekende nummers zoals: Sonne, Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen en Keine Lust.

Bij Vue Alkmaar, Eindhoven, Hoorn, Hoogeveen en Kerkrade is deze concertfilm te ervaren met overweldigend Dolby Atmos geluid: Sluit je ogen en ervaar het 3D geluid van dit concert. Je hoort het publiek om je heen, vervolgens begint de gitarist voorin op het podium met een solo. Je opent je ogen: was je al die tijd in de bioscoop?

LET OP: Deze film is strikt voor 16 jaar en ouder, het is volgens de wet niet toegestaan jongeren onder de 16 jaar toegang te geven tot deze film. In de bioscoop kan naar legitimatie gevraagd worden. Kijk voor meer informatie op www.kijkwijzer.nl


Vue bezoekers waardering (14 stemmen)Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien