Shazam! Movie Pass Exclusive
Shazam! (Movie Pass Exclusive)

Shazam! Movie Pass Exclusive

actie / avontuur

           

47 stemmen van Vue bezoekers

Exclusief, enkel en alleen voor onze Movie Passers, Shazam in de voorpremière op maandag 25 maart. Als Vue Movie Passer kan jij zien hoe Billy Batson de superheld in hem naar bovenhaalt: SHAZAM! Let op! Tickets zijn enkel online te verkrijgen. Alleen op de dag van vertoning zijn tickets aan de kassa te halen.

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door één woord te roepen: Shazam! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam komt tot leven in deze volwassen versie van zichzelf door te doen wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee maken! Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).
Bij Vue vanaf 25 maart 2019
Speelduur 132 minuten
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee

Heb jij al een Vue Movie Pass? Dan mag je dit niet missen! Een van de vele voordelen is exclusieve toegang tot de Movie Pass Exclusive. Hier zie je een als eerste de voorpremière van een nieuwe grote film, speciaal geselecteerd voor onze trouwe fans.

Nog niet in het bezit van een Movie Pass? Wacht niet en geniet van extra voordelen!
 

Regisseur David F. Sandberg
Cast Ian Chen, Jovan Armand, Cooper Andrews, Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Mark Strong, Faithe Herman, Marta Milans, Grace Fulton, Ross Butler, Djimon Hounsou
Met wie wil jij naar deze film?
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien