The Magic Flute / Die Zauberflöte (opera)

The Magic Flute / Die Zauberflöte Vue Opera

          

Er zijn onvoldoende stemmen om een gemiddelde waardering te kunnen tonen.

Vue Cinemas zendt live opera- & balletvoorstellingen uit van het Royal Opera House te Londen. Te zien zijn enige alom geliefde opera- en balletklassiekers, diverse wereldberoemde performers én vier spiksplinternieuwe producties. Tijdens deze voorstellingen neemt u plaats in een luxe bioscoopstoel, omringd door grandioos geluid en beleeft u de voorstelling op het grote doek, onder het genot van een welkomstdrankje. Tickets zijn te koop voor slechts €17,50.

Live voorstelling gemist?

Heeft u de live voorstelling gemist, dan biedt Vue Cinemas u een tweede kans om de voorstelling te bekijken. Deze encore voorstelling is te bekijken op de zondagmiddag en is een herhaling van de live voorstelling. U kunt deze voorstelling alsnog beleven tegen een gereduceerde prijs van slechts €15,-.

Mozarts wereldberoemde opera The Magic Flute wordt door regisseur David McVicar adembenemend tot leven gewekt in de schitterende decors van John Macfarlane. Prins Tamino belooft de Koningin van de Nacht dat hij haar dochter Pamina zal redden van de tovenaar Sarastro. Hij gaat op weg, samen met de vogelvanger Papageno, maar dan blijkt dat niet alles is wat het lijkt… David McVicars klassieke enscenering doet recht aan zowel de ernst als de humor van Mozarts werk. Het publiek wordt meegevoerd naar een sprookjesachtige wereld vol dansende dieren, vliegende voertuigen en oogverblindende sterrenhemels. De decors vormen een treffende achtergrond voor Mozarts caleidoscopische muziek, van het vocale vuurwerk door de Koningin van de Nacht en de lyrische liefdesduetten van Tamino en Pamina tot Papageno’s hartveroverende, volksliedachtige aria’s. Behalve een komedie is The Magic Flute ook de verklanking van Mozarts spirituele overtuiging: Verlichtingsidealen als het zoeken naar wijsheid en deugdzaamheid vormen de grondslag van dit magische sprookje. The Magic Flute was direct een doorslaand succes en werd door Mozarts veronderstelde rivaal Salieri beschreven als een ‘operone’ – een grootse opera.
Bij Vue vanaf 20 september 2017
Speelduur 190 minuten
Audiodescriptie Nee
Ondertiteling voor doven Nee
Delen
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien