The Mauritanian

The Mauritanian

drama

           

85 stemmen van Vue bezoekers

Deze film is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. De leeftijdgrens van 16+ is wettelijk bepaald, het is verboden om naar een film te gaan met deze keuring als je onder de 16 jaar bent. Je moet je kunnen legitimeren als het personeel hier om vraagt.
The Mauritanian vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ould Slahi (Tahar Rahim), die door de Amerikaanse regering werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en zonder enige vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantamo Bay. Net wanneer hij alle hoop dreigt te verliezen, vindt hij bondgenoten in de idealistische advocaat Nancy Hollander (Jodie Foster) en haar assistent Teri Duncan (Shailene Woodley). Samen worden ze geconfronteerd met talloze obstakels in een wanhopige zoektocht naar gerechtigheid. Ze worden tegengewerkt door militair aanklager Stuart Couch (Benedict Cumberbatch), maar hun controversiële pleidooi en het bewijsmateriaal, onthullen uiteindelijk een schokkende samenzwering die tot diep in het Amerikaanse rechtssysteem doordringt. De film is geregisseerd door Kevin MacDonald (The Last King of Scotland) en geproduceerd door Michael Bronner (United 93, Green Zone en Captain Phillips).

Let op: Deze film bevat fragmenten met flitsend licht die invloed zouden kunnen hebben op consumenten met lichtgevoelige epilepsie of andere gevoeligheden mbt licht.
Bij Vue vanaf 24 juni
Speelduur 129 minuten
Gesproken taal Engels
Audiodescriptie Nee
Ondertiteling voor doven Nee
Regisseur Kevin Macdonald
Cast Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Shailene Woodley, Tahar Rahim
Delen
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien