Thor: Ragnarok (Vue Classics)

 


Thor: Ragnarok Vue ClassicsLET OP: Vanaf 1 juni zie je bij Vue de beste films weer terug op het grote scherm. We zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen, en speciaal hiervoor heeft Vue een selectie gemaakt van de meest meeslepende, spannende en romantische films die je absoluut in de bioscoop gezien moet hebben. En dat voor maar 8 euro! Tot snel!!

In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Vue bezoekers waardering (5 stemmen)

          

Mijn waardering
          


Regisseur:

Taika Waititi

Acteurs:

Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Cate Blanchett, Chris Hemsworth, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo

Genre:

actie / avontuur

Speelduur:

130 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Gesproken taal:

Engels

Bij Vue vanaf:

26 oktober 2017

Delen:

   


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien