Titanic (Re-release) (Vue Classic)

Titanic Vue Classic

drama / romantiek

           

207 stemmen van Vue bezoekers

Ter ere van het 25-jarig jubileum, wordt een geremasterde versie van James Cameron's multi-Academy Award®-winnende Titanic opnieuw uitgebracht in bioscopen in 3D en High Frame Rate. Met een cast onder leiding van Leonardo DiCaprio en Kate Winslet is de film een epische romance vol actie die zich afspeelt tegen de noodlottige eerste reis van de "onzinkbare" Titanic, destijds het grootste bewegende object ooit gebouwd.

Titanic won een recordaantal van 11 Academy Awards®, waaronder die voor Best Picture, Best Director, Best Cinematography, Best Film Editing, Best Art Direction-Set Direction, Best Costume Design, Best Original Dramatic Score, Best Original Song, Best Sound, Best Sound Effects Editing en Best Visual Effects. Bij de eerste release in 1997 werd de film wereldwijd de nummer 1 in de box office en is momenteel de op twee na hoogst verdienende film wereldwijd.
Bij Vue vanaf 9 februari
Speelduur 195 minuten
Gesproken taal Engels
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee

Geniet van de meest indrukwekkende en populaire filmklassiekers. Dit zijn de films die het verdienen om opnieuw op het grote doek bewonderd te worden.

Regisseur James Cameron
Cast David Warner, Victor Garber, Bill Paxton, Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Frances Fisher, Billy Zane, Gloria Stuart, Kathy Bates, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci
Met wie wil jij naar deze film?
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien