Trolls 3 In Harmonie (Nederlandse Versie)

Trolls 3 In Harmonie (Nederlandse versie)

          

47 stemmen van Vue bezoekers

Deze film is óók te zien in Dolby Cinema.

Eind dit jaar is het tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie vol actie en grote sterren. Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy en Branch nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)!

Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd, John Dory, Spruce en Clay. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken, gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.
Bij Vue vanaf
vrijdag 13 oktober
Speelduur 92 minuten
Genre Kinderfilm
Gesproken taal Nederlands
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Regisseur Walt Dohrn
Cast
Sharon Doorson, Buddy Vedder, Edwin Jonker, Bettina Holwerda, Stefania, Jim Bakkum, Pip Pellens, Murth Mossel, Urvin Monte, Freek Bartels, Eva Van der Gucht, Envy Peru

Met wie wil jij naar deze film?

Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien