Vue Steenwijk

Alle Vue Cinemas

Vue Steenwijk bevind zich aan de rand van het centrum in Steenwijk en een kleine 5 minuten lopen vanaf het NS station. Al ruim 60 jaar voorziet deze goed bezochte bioscoop met drie zalen het publiek van Steenwijk en omstreken. Steenwijk heeft een van de kleinere bioscopen van Vue maar groot in het vertonen van films zowel in 2D en 3D!
Neem voordat je de trap op of af loopt richting jouw bioscoopfilm langs onze bar en neem een bak van onze verse gebakken popcorn of een cola mee richting jouw filmzaal.
De kleine foyer, huiselijke sfeer en het vriendelijk team staan klaar voor jou om er een heerlijke film-middag-avond van te maken. Behoefte aan een luxe filmervaring? Reserveer onze VIP-seating voor een ultieme filmbeleveving!

Mijn team zal voor u klaar staan om u een onvergetelijke filmervaring te bezorgen!Adres
Goeman Borgesiusstraat 32a
8331 KA Steenwijk

0521-512900
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht


Bereikbaarheid

Vue Steenwijk is goed bereik bereikbaar met de auto. Steenwijk heeft momenteel een parkeergarage bij de supermarkt Albert Heijn en de onlangs geopende parkeergarage Gasthuispoort aan de Hogewal te Steenwijk.
In het centrum van Steenwijk kunt u ook parkeren op het parkeerterreinen Oosterpoort, Paardenmarkt, Vendelweg en Steenwijkerdiep.Bij het NS Station Steenwijk (Stadionplein 4) is het "gratis" parkeren. In de blauwe zone is het gebruik van een blauwe parkeerschijf verplicht.
Het station bevindt zich op 200 meter van de bioscoop. Vanuit het station steekt u recht de Stationsplein/Tramlaan over en loopt u de J.H Trompmeesterstraat uit. Aan het eind van de straat staat de bioscoop aan de linkerzijde.
De bioscoop is ook per bus bereikbaar vanaf het treinstation. Er zijn verbindingen met o.a. buslijn 13 met Meppel, Marknesse, Emmeloord, Wolvega, Giethoorn, Zwartsluis en Zwolle.

Openingstijden
Maandag 12:45 - 22:00
Dinsdag 12:45 - 21:30
Woensdag 12:45 - 21:30
Donderdag 12:45 - 21:30
Vrijdag 12:45 - 22:00
Zaterdag 12:45 - 22:15
Zondag 10:30 - 21:30Faciliteiten
 • VIP-Seating
 • 3 zalen
 • 3D
 • Airconditioning
 • Dolby 5.1
 • Dolby 7.1
 • Invalidentoilet


Toegankelijkheid
Vue Steenwijk beschikt over een lift voor zaal 1 op de begane grond. Verder is er ook een invalidentoilet aanwezig. Voor meer informatie en het reserveren van rolstoelplaatsen graag telefonisch contact opnemen met deze bioscoop.
"Meerdere zalen, maar toch kleinschalig. Goed zicht, goede stoelen, goed geluid en ruimte zat!"
– L. uit Steenwijk
Tarieven
De ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip of welke Vue bioscoop die je bezoekt. Bekijk onze FAQ voor meer informatie.
Toeslagen
 • 3D
  € 1,50
 • 3D-bril
  € 1,50
 • Telefonisch reserveren
  € 1,00
 • VIP stoel
  € 2,60

Contact

Vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag en/of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op middels het formulier.

Jouw e-mail wordt afgezien van feestdagen tijdens kantooruren in behandeling genomen.

0521-512900
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht

Mocht je dringende vragen hebben in de avonden, weekenden of tijdens de feestdagen, kun je het beste direct contact opnemen met desbetreffende bioscoop.


Vue Steenwijk