zakelijkDiverse bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben een geslaagd event achter de rug bij Vue Cinemas. Wij staan met veel enthousiasme klaar om ook van uw event een succes te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen? Aarzel niet en neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Vue Cinemas
Afdeling Sales: Elaine Osther & Albert Schoemaker

E-mail:
zakelijk@vuecinemas.nl

Telefoon:
020-2194200


Contactformulier


Voor al uw events

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw congres, seminar, receptie, diner, feest, productlancering of personeelsuitje? Dan bent u bij Vue aan het juiste adres om van uw event een beleving te maken. Ieder event is uniek en stemmen we volledig af op uw organisatie en wensen.

Zoekt u naar een intieme, kleine zaal met 100 comfortabele stoelen of juist een grote zaal met 458 stoelen en een podium voor een spreker of optreden. In Vue Parkstad is het zelfs mogelijk om door doorlinking van bioscoopzalen 2060 personen tegelijkertijd te voorzien.

Vue is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid en beeld en geluid. Op dit moment heeft Vue een landelijke dekking met maar liefst 21 bioscopen. Ieder theater heeft meerdere zalen en ruimtes om van uw event een succes te maken.

Onze locaties lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld:

  • Seminars
  • Presentaties
  • Conferenties
  • Workshops
  • Productlanceringen
  • Besloten filmvoorstellingen

Alles wat er nodig is voor een geslaagd event is bij Vue aanwezig. Naast de aankleding en begeleiding mag natuurlijk de catering niet ontbreken. Wij kunnen de gehele catering van uw event tot in de puntjes verzorgen. Van onder andere een uitgebreide lunch, brunch, diner of buffet tot een borrel met bittergarnituur in één van onze prachtige foyers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Een avondje uit voor iedereen!

De filmvoucher; leuk om te geven, leuk om te krijgen. Met de filmvoucher geeft u uw personeel, klanten of relaties een compleet avondje uit cadeau.

Naast de ‘reguliere’ filmvouchers met Vue logo kunt u uw filmvouchers voorzien van uw eigen bedrijfslogo. Dit zorgt ervoor dat het cadeau extra persoonlijk wordt. De voucher met logo kunnen wij u bij een afname van minimaal 50 vouchers aanbieden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Crystal Promotions via mail: info@vuefilmvouchers.nl of telefonisch via: 0294 - 465065.

Wilt u efficiënt en doeltreffend uw doelgroep bereiken? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor adverteren bij Vue! Wij bieden u verschillende aantrekkelijke opties, zowel in de bioscoop als op internet.

Adverteren in Vue bioscopen

Naast een commercial op het grote witte doek zijn er ook vele andere mogelijkheden om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen van de bioscoopbezoeker. Voor meer informatie over alle vormen van bioscoopreclame kunt u contact opnemen met Jean Mineur Mediavision via 020-5022388 of per e-mail.

Adverteren op de website van Vue

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden op www.vuecinemas.nl telefonisch contact op met Sebastiaan de Reuver bij Jean Mineur Mediavision via 020-5022388 of per e-mail

Wilt u met een eigen kraam op een Ladies Night staan?

Stel, u verkoopt mooie accessoires of andere interessante producten en diensten voor dames. Waar kunt u deze nog meer verkopen dan in uw eigen winkel? Vue geeft u tijdens de Ladies Night een uniek platform. U kunt namelijk met een eigen kraam of stand aanwezig zijn in één of meerdere bioscopen van Vue.

Over de Ladies Night
Wilt u met uw dochter, moeder, buurvrouw, klasgenote of andere vriendin gezellig naar de film? Vue organiseert iedere maand een Ladies Night speciaal voor vrouwen. Voor slechts € 13,50 heeft u een ticket voor de film plus een lekker hapje en drankje, toegang tot de foyer vol leuke stands, een goedgevulde goodiebag en een avond vol vermaak.

Neem contact op met een specifieke Vue Cinema voor meer informatie.

Bekijk Ladies Night events


Zakelijke nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in voor de zakelijke Vue nieuwsbrief