zakelijkVue Cinemas
Afdeling Sales: Patrick van Dijkhuizen & Marcello Grosso

E-mail:
zakelijk@vuecinemas.nl

Telefoon:
020-2194200

Diverse bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben een geslaagd event achter de rug bij Vue Cinemas. Wij staan met veel enthousiasme klaar om ook van uw event een succes te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen? Aarzel niet en neem direct vrijblijvend contact met ons op.


ContactformulierVoor al uw events

 Bent u op zoek naar een zaal op een unieke locatie? Onze mooie foyers en zalen met innovatieve beeld & geluidssystemen dragen bij tot een perfect evenement. 

Bent u op zoek naar een kleine fijne zaal of een mooie zaal voor grote groepen. Bij Vue kan het allemaal en door de ‘’Stadium Seating’’ van onze heerlijk comfortabele stoelen heeft iedereen in de zaal altijd goed zicht op het scherm. 
Een hapje of drankje vooraf, tussendoor of achteraf? In een van onze prachtige foyers is het mogelijk om gezellig na te praten over de dag.  Al vanaf €295,- zijn de zalen bij Vue beschikbaar.

De Vue Cinema locaties zijn perfect voor: 
-    Presentaties
-    Workshops
-    Seminars
-    Productlanceringen
-    Conferenties 

Geïnteresseerd?
Om u zo efficiënt mogelijk te helpen vragen wij u in uw mail zo veel mogelijk informatie te vermelden. Graag horen wij van u de gewenste locatie, datum , dagdeel en aantal verwachte personen. Nadat wij uw mail hebben ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.  Samen zullen we er voor zorgen dat alles geregeld wordt. Liever direct contact? Bel 020-2194200. Wij horen graag van u.

Een avondje uit voor iedereen!

De filmvoucher; leuk om te geven, leuk om te krijgen. Met de filmvoucher geeft u uw personeel, klanten of relaties een compleet avondje uit cadeau.

Naast de ‘reguliere’ filmvouchers met Vue logo kunt u uw filmvouchers voorzien van uw eigen bedrijfslogo. Dit zorgt ervoor dat het cadeau extra persoonlijk wordt. De voucher met logo kunnen wij u bij een afname van minimaal 50 vouchers aanbieden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Crystal Promotions via mail: info@vuefilmvouchers.nl of telefonisch via: 0294 - 465065.

Wilt u efficiënt en doeltreffend uw doelgroep bereiken? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor adverteren bij Vue! Wij bieden u verschillende aantrekkelijke opties, zowel in de bioscoop als op internet.

Adverteren in Vue bioscopen

Naast een commercial op het grote witte doek zijn er ook vele andere mogelijkheden om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen van de bioscoopbezoeker. Voor meer informatie over alle vormen van bioscoopreclame kunt u contact opnemen met Jean Mineur Mediavision via 020-5022388 of per e-mail. Lokale en regionale ondernemers kunnen daarnaast ook terecht bij CineFox via 024-641 3379 of via info@cinefox.nl.

Adverteren op de website van Vue

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden op www.vuecinemas.nl telefonisch contact op met Sebastiaan de Reuver bij Jean Mineur Mediavision via 020-5022388 of per e-mail.

Wilt u met een eigen kraam op een Ladies Night staan?

Stel, u verkoopt mooie accessoires of andere interessante producten en diensten voor dames. Waar kunt u deze nog meer verkopen dan in uw eigen winkel? Vue geeft u tijdens de Ladies Night een uniek platform. U kunt namelijk met een eigen kraam of stand aanwezig zijn in één of meerdere bioscopen van Vue.

Over de Ladies Night
Wilt u met uw dochter, moeder, buurvrouw, klasgenote of andere vriendin gezellig naar de film? Vue organiseert iedere maand een Ladies Night speciaal voor vrouwen. Voor slechts € 14,50 heeft u een ticket voor de film plus een lekker hapje en drankje, toegang tot de foyer vol leuke stands, een goedgevulde goodiebag en een avond vol vermaak.

Neem contact op met een specifieke Vue Cinema voor meer informatie.

Bekijk Ladies Night events


Zakelijke nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in voor de zakelijke Vue nieuwsbrief