Hou je van film, dan ga je naar Vue


Of je nu van rom-com houdt of van keiharde actie, van thriller of comedy, liefde voor film leeft bij iedereen. Hou je van film, dan ga je naar Vue. Nu alle JT Bioscopen getransformeerd zijn naar Vue, zijn we gestart met een bijzondere campagne om dit te laten zien!

Naar de film gaan blijft iets bijzonders. Je kiest er bewust voor je zo’n anderhalf uur, in het donker, van de wereld af te zonderen. Dat doe je niet zomaar, dat doe je uit liefde voor film, omdat je juist die film héél graag op de best mogelijke manier wilt zien.

Uit liefde voor  de nagelbijtend spannende scènes, jouw favoriete acteur, de explosies, de emotie, het schrikmoment, dé kus, de verse popcorn, de relaxte stoelen, het grote scherm. Hou je van film, dan ga je naar Vue!

In onze campagne kun je zes personages zien die onze bezoekers symboliseren en een duidelijke emotie uitdrukken over hun filmervaring.  Ook speelt Jim Bakkum een rol in onze I Love Vue campagne, omdat we een grote samenwerking hebben met de film Onze Jongens. Met trots introduceren wij hier de 6 gezichten van Vue en Jim!

 

 

 

 

 

 

 

Ook is er een kort introductiefilmpje gemaakt voor onze campagne:

Samenwerking 'Onze Jongens'

Omdat we een grote samenwerking hebben met filmdistributeur Entertainment One voor de film 'Onze Jongens’,  speelt ook de hoofdrolspeler Jim Bakkum een rol in onze I Love Vue campagne. Ook Jim drukt een emotie over zijn filmervaring uit en verschijnt hij als zijn personage Jorrit uit Onze Jongens in een video voor de campagne.