Deadpool 2

Deadpool 2

           

260 stemmen van Vue bezoekers

Deze film is óók te zien in Dolby Cinema.

Deadpool 2 belooft keihard te worden en jij kan de film als eerste zien in onze nachtvoorstelling of marathon van woensdag 16 op donderdag 17 mei bij Vue!

Na het overleven van een bijna fatale aanval door koeien, heeft een misvormde cafetariabaas (Wade Wilson) moeite met het waarmaken van zijn droom om de hotste barman van Mayberry te worden. Tegelijkertijd heeft hij te kampen met het verlies van zijn gevoel voor smaak. Zoekend naar zijn spice voor het leven (en een stroomcondensator) moet Wade het opnemen tegen ninjas, de yakuza en een kudde seksueel agressieve honden, op een reis rond de wereld waarin hij het belang van familie, vriendschap en smaak ontdekt. Daarbij vindt hij een nieuwe honger naar avontuur en verdient hij zijn naam als World's Best Lover op een koffiemok.
Bij Vue vanaf
woensdag 16 mei
Speelduur 120 minuten
Genre actie / avontuur
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Deze film is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. De leeftijdsgrens van 16+ is wettelijk bepaald, het is verboden om naar een film te gaan met deze keuring als je onder de 16 jaar bent. Je moet je kunnen legitimeren als het personeel hier om vraagt.
Regisseur David Leitch
Cast Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz

Met wie wil jij naar deze film?

Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien