Deadpool 2 (Marathon)

Deadpool 2 Marathon

          

49 stemmen van Vue bezoekers

Deadpool 2 belooft keihard te worden en jij kan de film als eerste zien in onze marathon of nachtvoorstelling van woensdag 16 op donderdag 17 mei bij Vue!

Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt een misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden - terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies. Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken - op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ‘World’s Best Lover’.
Bij Vue vanaf
woensdag 16 mei
Speelduur 240 minuten
Genre actie / avontuur
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Regisseur David Leitch
Cast
Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz
Deze film is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. De leeftijdsgrens van 16+ is wettelijk bepaald, het is verboden om naar een film te gaan met deze keuring als je onder de 16 jaar bent. Je moet je kunnen legitimeren als het personeel hier om vraagt.

Speciaal voor de echte fans! Bekijk een volledige filmreeks in één rit of bekijk de laatste film uit jouw favoriete franchise tegelijk met het nieuwste deel!

Met wie wil jij naar deze film?

Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien