Het Zwanenmeer

Het Zwanenmeer Vue Ballet

           

18 stemmen van Vue bezoekers


Vue Cinemas vertoont opera- & balletvoorstellingen live vanuit het Royal Opera House te Londen. Tijdens deze voorstellingen wordt u in de middag ontvangen met een kopje koffie of thee en in de avond ontvang u een heerlijk glas prosecco.
U neemt plaats in een luxe bioscoopstoel, omringd door grandioos geluid en u beleeft de voorstelling levensecht op het grote doek.

Tarieven
Tickets voor de live voorstellingen zijn te koop voor slechts €17,50. Tickets voor de encore voorstellingen zijn te koop voor slechts €15,- (Encore voorstellingen zullen z.s.m. in de verkoop gaan).

The Swan Lake
Liam Scarletts glansrijke productie van Het Zwanenmeer ging in 2018 in premiere en verschijnt dit seizoen voor het eerst weer ten tonele. Ondanks het feit dat de aanvullende choreografie van Scarlett en de schitterende ontwerpen van John Macfarlane trouw blijven aan die van Marius Petipa/Lev Ivanov, is er een nieuw leven in dit zonder meer bekendste en meest geliefde klassieke ballet geblazen. Het hele gezelschap schittert in dit tijdloze verhaal van onmogelijke liefde: een meesterwerk vol iconische momenten. De meeslepende symfonieën van Tsjaikovski's eerste partituur voor ballet versmelten met de verfijnde choreografie van de grand pas de deux tussen prins Siegfried en Odile, samen met de zwanen aan de rand van het meer. Deze betoverende mix van spektakel en intieme passie trakteert het publiek op een weergaloze voorstelling.
Bij Vue vanaf
dinsdag 17 maart
Speelduur 175 minuten
Genre ballet
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee

Laat je raken door de schoonheid van dans! Bij Vue Ballet zie je het beste van wat The Royal Opera House uit Londen te bieden heeft.

Met wie wil jij naar deze film?

Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien